Interieurdesigners in Nederland

Nederland is een bekend land binnen de wereld van interieur, en dat is vooral te danken aan de voorlopers in ons land. Het is de laatste jaren gebruikelijk dat er bepaalde interieurdesigners worden uitgelicht om de prachtige prestaties die zij hebben geleverd. Het is niet zomaar dat Nederland wereldwijd hoog op de ranglijst staat als het aankomt op het talent dat wij binnen de wereld van interieurdesigners hebben geleverd. Zo zijn er diverse interieurdesigners die over de gehele wereld prachtige ontwerpen hebben mogen opleveren voor projecten die de hele wereld zijn overgegaan. Het is deze interieurdesigners gelukt om hun talenten om te zetten in prachtige samenstellingen van unieke elementen die de ruimtes die zij hebben ingericht tot wereldwijd bekende ruimtes hebben gemaakt.

Dat Nederland al jaren bekend is in de wereld van het interieur zal dan ook niemand verrassen. Er zijn een aantal interieurdesigners in ons land die al voor grote overheden, organisaties en bedrijven prachtige opdrachten hebben mogen opleveren. En dat brengt naast de nodige dankbaarheid vanzelfsprekend ook veel roem met zich mee. Het is dan ook prettig dat deze interieurdesigners wereldwijd lof krijgen voor het werk dat zij hebben geleverd, omdat de meeste wereldwijd bekende interieurdesigners jarenlang gewerkt hebben om op het niveau te komen waar zij zich op dit moment bevinden. En dat brengt een hoop roem met zich mee, waar vanzelfsprekend vooraf aan de roem een aantal jaar aan hard werken aan vooraf is gegaan.

Binnen Nederland zijn er een aantal interieurdesigners die ruim boven de rest uitspringen. Dit heeft er onder andere toe geleid dat zij ook nationaal op een voetstuk worden geplaatst. Diverse interieurdesigners hebben bijvoorbeeld gebouwen in New York City mogen voorzien van unieke samenstellingen van interieur die nergens anders op de wereld terug te vinden zijn. En dat brengt keer op keer fantastische resultaten met zich mee, resultaten die ertoe leiden dat ook andere delen in de wereld, en dan specifiek bedrijven, graag met deze interieurdesigners aan de slag willen gaan om te kijken op welke manier zij de talenten van de interieurdesigners kunnen omzetten in nieuwe omgevingen waarbij gasten en bezoekers zich direct welkom voelen.

1. Robert Kolenik

Robert Kolenik heeft er op een unieke manier voor gezorgd dat Nederlands interieurdesign het niveau heeft bereikt dat het vandaag de dag heeft. Robert weet bij ieder project dat hij voor opdrachtgevers uitvoert te zorgen dat duurzaamheid de focus heeft. Dit kan hij op ogenschijnlijke wijze combineren met een prachtig interieur. Zo biedt Robert bij iedere opdracht die hij uitvoert voor opdrachtgevers een prachtig resultaat zonder dat zij hierna hoge kosten hoeven te maken om het interieur te onderhouden. Duurzaamheid kent nog niet zo lang een focus binnen het interieurdesign, maar sinds Robert Kolenik zowel nationaal als internationaal aan de slag is gegaan heeft het eindelijk de focus gekregen die het eigenlijk al jaren heeft verdiend. Zijn exclusieve projecten gaan inmiddels de hele wereld over en doen overal ter wereld monden openvallen van bezoekers die de unieke kans hebben om zijn projecten van dichtbij te bekijken.

2. Studio Modijefsky

Studio Modijefsky is een uniek interieurbureau uit Nederland, dat wereldwijd haar talenten heeft mogen verspreiden. Dankzij de unieke werkwijze van de studio kunnen zij iedere opdracht tot een gewenst einde brengen. Dit heeft er voor hen onder andere in geresulteerd dat zij inmiddels zowel nationaal als internationaal bekend zijn. En dat biedt talloze voordelen. Een groot onderdeel van de werkwijze van deze studio is het meedenken met klanten. Iedere opdrachtgever heeft zelf al voor ogen wat er allemaal in het interieur moet komen, maar dankzij het meedenken van de studio worden hier nog veel meer ideeën aan toegevoegd. Deze unieke combinatie zorgt keer op keer weer voor prachtige resultaten die uiteindelijk leiden tot een fantastische samenstelling van natuurlijke elementen en moderne interieurstijlen.

3. D/Dock

Ieder project is weer anders, en D/Dock is gespecialiseerd in het uniek maken van ieder project. Dankzij een fantastische combinatie van projectmanagement, interieurdesign en consultancy kunnen zij iedere omgeving optimaal omzetten tot een omgeving waarin bezoekers keer op keer verrast worden met prachtige effecten. En dat heeft vanzelfsprekend veel invloed op de lof die zij voor hun projecten ontvangen. Zowel nationaal als internationaal is D/Dock inmiddels bekend, waarbij de tak D/International steeds meer projecten mag oppakken die ook van hieruit weer de hele wereld overgaan. De verschillende projecten vallen binnen talloze branches, waaronder kantoorpanden, ziekenhuizen en openbare ruimtes. Door deze brede specialisatie kan D/Dock voor vrijwel iedere klus het gewenste resultaat leveren. Daarbij is D/Dock niet bang om de dogma’s van de realiteit te breken en zo tot unieke samenstellingen te komen waar de meeste andere interieurdesigners niet snel op zouden komen.

4. FG Stijl

Met meer dan 20 jaar ervaring binnen interieurdesign heeft FG Stijl op een unieke manier gezorgd dat luxe ruimtes nog beter worden ingericht. Zij specialiseren zich onder andere in hotels, spa’s en andere luxe omgevingen waarin de ervaring van de gast op de eerste plaats staat. En dat heeft hen de afgelopen 20 jaar al ontzettend veel roem opgeleverd, wat er inmiddels in heeft geresulteerd dat zij zowel nationaal als internationaal ontzettend bekend zijn. Door te werken voor ontzettend grote hotelketens, is hun werk inmiddels door mensen uit vrijwel alle landen gezien, en dat brengt vanzelfsprekend een unieke ervaring met zich mee. Daarbij wordt FG Stijl voor steeds meer verschillende projecten gevraagd, waarbij zij nog steeds bij ieder project voor een resultaat kunnen zorgen dat geen andere interieurdesigner beter had kunnen uitvoeren.

5. Ethnic Chic

Het volgen van een eigen pad en eigen persoonlijkheid is een van de belangrijkste elementen binnen interieurdesign. En dat is dan ook exact wat Ethnic Chic dankzij Robert Toetenel voor elkaar kan krijgen. Het combineren van ongebruikelijke materialen, traditioneel handwerk en prachtige interieurs heeft Ethnic Chic dan ook veel lof van internationale media en internationale experts opgeleverd. En vanzelfsprekend is het bureau ook in Nederland ontzettend bekend, waar het inmiddels voor een groot aantal klanten prachtige projecten heeft mogen opleveren die iedere dag door een groot aantal mensen worden bewonderd.